Oynatma Listesi
HABERLER

Aydos Göleti'nde kaybolan kişinin son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Sancaktepe'deki Aydos Göleti'ne girdikten sonra kaybolan Hüseyin Eriş'in aranmasına yönelik çalışmalar sabahın erken saatlerinde yeniden başladı. Eriş'in son görüntüleri ortaya çıktı. Yanından bulunan arkadaşları tarafından görüntülenen Eriş'in gölette kulaç attığı görülüyor.

Aydos Ormanı'na dün iki arkadaşı ile birlikte geldikten sonra saat 17.00 sıralarında Aydos Göleti'ne giren Hüseyin Eriş(39), gölette kaybolmuştu.

 

Dün yapılan tüm aramalara rağmen ulaşılamayan Hüseyin Eriş'in bulunması için aramalar tekrar başladı. Sabahın erken saatlerinde gölete gelen emniyete ait Polis Sualtı Arama Kurtarma ekipleri ile itfaiyeye ait dalgıçlar, kısa bir hazırlığın ardından tekrar gölete açıldı. Botlarla gölete giren ekipler, Hüseyin Eriş'in kaybolduğu noktada dalış yaparak aramalarını sürdürdü.Bu sırada Hüseyin Eriş'in ailesinin de gölet kenarında beklediği görüldü.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Hüseyin Eriş'in gölete girdikten sonra arkadaşları tarafından çekilen son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Hüseyin Eriş'in gölette kulaç atarak ilerlediği görülürken, görüntüleri çekenlerin ise endişeleri konuşmalarına yansıdı. Çekim yapan bir kişi, "Yüz" diye seslenirken, yanında bulunan bir kişinin ise "Bir şey olacak" şeklinde konuştuğu duyuldu. Polis ve itfaiyeye ait dalgıçların Hüseyin Eriş'i arama çalışmaları devam ederken, gölette çevresinde ise ailesinin bekleyişi sürüyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER