Oynatma Listesi
HABERLER

Ayvalık'ta deniz ve plaj sezonu açıldı

Türkiye’de turizm alanında dünyanın sayılı cazibe merkezlerinden biri olan Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Covid-19 pandemisinin ardından yeni normalleşme sürecinde ilk deniz sezonu açıldı.

Sıcak havanın da etkisiyle 14 kilometrelik uzunluğuyla Aden Kumsalı’nın ardından dünyanın ikinci büyük plajı konumundaki Sarımsaklı Plajları’na koşan tatilciler ve vatandaşlar denizle buluştu.
Aylardır evlerinin duvarları arasında Koronavirüs tecridinde olan vatandaşların plajın halka açık bölümlerinde sosyal mesafe kurallarına pek fazla uymazken, işletmelerin bulunduğu bölgelerde ise denize giren bir çok vatandaşın bu kurala olabildiğince riayet ettiği gözlendi.
Covid-19 pandemisinin ardından ilk kez hafta sonunda sokağa çıkma yasağının olmayışını fırsat bilen vatandaşların denizde çocuklarıyla neşe ile yüzdükten sonra, kumsal da uzun uzun güneşlenmeyi tercih etmeleri dikkat çekti.
Henüz turizm sezonunun başlamaması nedeniyle Sarımsaklı Plajları’nın çok büyük bir kısmında şemsiye ve şezlongların açılmamasını da fırsat bilen tatilcilerle ilçe sakinleri beraberlerinde getirdikleri havlular üzerinde güneşlendi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER