Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Yumaklı 'sürpriz' diyerek paylaştı: Yaşat-koru-sev

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya ve sucul ekosistemin önemli bir parçası olan su samurları, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de korunuyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'da kayıt markalı su samurunun dağıtılması sosyal medya hesabından paylaşarak, "Ekiplerimizin tarafından tutulan sevimli konuklarımız, korumamız altında doğal yaşam alanını ömrünü sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılanmaya göre, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya ve sucul ekosistemin önemli bir parçası olan su samurları, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de korunuyor. Zaman zaman üretim su samurları gösteriliyor, Türkiye'nin bazı bölgelerine kayıt numarası alınıyor. Su samuru, geçen günlerde Kastamonu'da da görüntülendi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kayıt altına alınan su samurunun görüntülerini Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından paylaştı.Bakan Yumaklı paylaşımında, "Kastamonu'daki olağandışı doğal yaşam bu seferki sürprizi 'su samuru' oldu. Ekiplerimizin tarafımızdan sevimli konuklarımız, korumamız altında doğal yaşam alanında ömrünü sürdürmeye devam edecek. Yaşat-koru-sev"i kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER