Oynatma Listesi
HABERLER

Başkan o koçu satın aldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, dün sürüden kaçarak kent merkezine gelen ve belediye binasının içine doğru yürüyen koç, keçi ve 3 koyunu ziyaret etti.

Koyunların oyunların olduğu ağıla gelen Başkan Arı, burada sürü sahibi Hasan Ünbulan ile görüştü. Başkan Arı, küçükbaş hayvanların belediyeye gelmesiyle ilgili, "Beni görmeye gelmişler. Demek ki burada bir sıkıntıları var. Sıkıntılarını gidermek için bizi ziyaret ettiler. Biz de bugün iadei ziyarete geldik. Bunların belediyeye gelmeleri enteresan, o kadar yer varken niye belediyeye geldiler acaba" dedi.

Bir süre belediyeye gelen koçu seven Başkan Arı, daha sonra bu koçu, sahibinden satın aldı. Başkan Arı'nın aldığı koçun, Nevşehir Hayvan Kasabası'nda bakımının yapılacağı ve burada yaşayacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Nevşehir'de, sürüden ayrılarak kente gelen 5 küçükbaş hayvanın belediye binasına girmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu.

Nevşehir'e bağlı Göre beldesinde Hasan Ünbulan'a ait koç, keçi ve 3 adet koyun, sürüden ayrılarak kent merkezine geldi. Belediye binası önüne gelen küçükbaş hayvanlar binaya girmeye çalıştı. Bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde güvenlik görevlilerinin belediyeye girmeye çalışan hayvanları uzaklaştırmaya çalıştığı anlar yer aldı. Hayvanlar arasındaki koçun, güvenlik personeli ve belediye binasına girmeye çalışan vatandaşları kovalaması da ilginç görüntü oluşturdu. Güvenlik görevlilerinin haber vermesinin ardından Hasan Ünbulan'a ulaşan ekipler, hayvanları teslim etti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER