Oynatma Listesi
HABERLER

Bebek sahilindeki uygunsuz görüntülere gözaltı

İstanbul Valiliği, Beşiktaş Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada büyük tepki gören görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Beşiktaş’taki Bebek sahilinde bu sabah çekildiği tahmin edilen görüntülerde bir kadın ve bir erkek açık alanda cinsel ilişkiye girdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

ADLİYEYE GETİRİLDİLER

Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. 

'DANS EDİYORDUK' SAVUNMASI

Gözaltına alınan şüpheliler C.M. T. ve Ö.K.'nin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden C.M. T.'nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Ö.K.'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği Bebek sahilindeki görüntülerle ilgili basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, Ö.K ve C.M.T isimli kişiler hakkında, “hayasızca hareket” suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Ayrıca açıklamada, “Yapılan incelemede şüpheli Ö.K’nin aralarında, uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı ve görevli memura mukavemet gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T’nin ise, hayasızca hareket ve kasten yaralama suçlarının da arasında olduğu 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır” denildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER