
Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti bölgesinden son dakika kaza haberi geldi. Bolu Dağı Tüneli içinde meydana gelen kazaya yolcu otobüsleri, TIR, kamyon ve otomobillerin karıştığı bildirildi.
Kazada çok sayıda kişinin yaralandığı da belirtildi. Kurtarma çalışmalarının da devam ettiği kazada araçlarda sıkışan ve kurtarılan yaralılar bölgedeki hastanelere sevk ediliyor.
BOLU VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA
Bolu Valisi Ahmet Ümit kazayla ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Yaralıların olduğu bir kaza. Herhangi bir can kaybı bilgisi henüz yok. Kış şartları dolayısıyla bir yoğunluk var. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasınlar vatandaşlarımız." dedi.
BOLU'DA ETKİLİ KAR YAĞIŞI
Bolu Dağı geçişlerinde kar yağışı etkili olmaya devam etti. Kar yağışı nedeniyle sürücüler, TEM yolu Bolu Dağı Tüneli ve D-100 yolu Bolu Dağı kesiminde, araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Karayolları ekipleri, Bolu Dağı güzergahında kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.