Oynatma Listesi
MAGAZİN

Çağla Şıkel kız çocuk istiyor! Yumurtasını dondurmuş

Emre Altuğ’la evliliğinden iki erkek çocuğu olan manken Çağla Şıkel, kız çocuk sahibi olabilmek için yumurtasını dondurduğunu açıkladı.

2008 yılında dünyaevine girdiği şarkıcı Emre Altuğ'dan 2015'te boşanan Çağla Şıkel, Armağan Çağlayan’ın YouTube programında bilinmeyenlerini anlattı.
41 yaşındaki güzel, bir kızının olmasını çok istediğini belirterek, “Bence tam anne olmak için yaratılmış bir kadınım. İki tane erkek evladım oldu. Binlerce kez şükürler olsun tabi ki ama hâlâ o oğlak burcunun inatçı yapısından içimde bir yerlerde bir kız çocuğu hâlâ var. Olur, yani bence olur. İstediğim her şey olduğuna göre bence onun da olması gerekiyor teknik olarak” dedi.
Armağan Çağlayan’ın “Babaanne olduğunuzda keşke bir kızım olsaydı demeyin” sözleri üzerine Şıkel, “Tabi canım ben bunun için tüm önlemlerini aldım” ifadelerini kullandı.
“Yumurta mı dondurdun, ne yaptınız?” sorusuna ünlü manken, “Evet” cevabını verdi.
Çağla Şıkel, "O kadar ciddiyim yani. Bunun için çaba sarf etmiyorum. Bu benim için hakikaten büyük bir fantezi. İki tane çocuğun var neden yumurta dondurasın ki? 'Ben hissetmişimdir onu, kesin hissetmişimdir oraya boşuna gitmemişimdir' diyorum. Onu bana yaptıran şeyin bir gün geri döneceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER