Oynatma Listesi
HABERLER

‘Canavar’ ortaya çıktı! Tüyleri diken diken eden video

Twitter hesabı üzerinden paylaşılan videoda bir adamın ayağına giren kıymık parçasının çıkarıldığı anlar görülüyor. Minik bir delik şeklinde orada kendini gösteren kıymık parçası, doktorun müdahale etmesiyle gerçek boyuyla ortaya çıkıyor.

Sosyal medyada paylaşıldığı andan itibaren kısa sürede yüksek etkileşim alan video ilk bakışta basit bir ‘kıymık batma’ vakası gibi duruyor. Bir hasta ayağına kıymık battığı gerekçesiyle doktora gitti ve doktor bu hastasına cerrahi cımbız ile müdahale etti.

Videonun başında minik bir kıymık parçası gibi görünmesine rağmen doktorun müdahalesiyle kocaman bir kıymık olduğu anlaşılan parça videoda adeta şok etkisi yaratıyor.

Gerçek boyutuyla ortaya çıkan kıymık ‘canavar’ olarak adlandırıldı. Aniden çıktığı için de pek çok kişinin tüylerini diken diken etti. Şaşkına dönen doktor ise böyle bir şeyle karşılaşmayı ummadığını söyledi.

Ayağına kıymık batan Jake ise daha önce ağrı ve acı sebebiyle hastaneye gitmiş ve röntgen çekilmiş. Röntgende bir sorun olduğunu düşünen doktorlar cımbız ile müdahale etmeye karar verdiğinde ise şaşırtıcı sonuçla karşılaştı.

BU ANI KAYIT ALTINA ALDILAR
Kıymığın olduğu bölgeye baskı yapan doktor odadakileri dehşete düşürecek hamleyi de yapmış oldu. Bu anı kayıt altına aldıkları için de şanslı olduklarını söylüyorlar. Doktor videoda, ‘’ Aman Tanrım! Bu harika oldu, bunu videoya aldık!’’ diyor.

Twitter’da paylaşılan bu video 3 milyondan fazla izlendi ve izlenmeye de devam ediyor. Videonun altına gelen yorumlarda ise ‘’Bunu aslı beklemiyordum.’’ diyorken, bir diğer kişi ise "Bunu birçok kez gördüm ama her seferinde bir şekilde nefesim kesiliyor, bunun nasıl hissettirdiğini hayal edemiyorum!" diyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER