Oynatma Listesi
MAGAZİN

Cannes'da güvenlik görevlisi Massiel Taveras ile de birbirine girdi

Dünyaca ünlü birçok ismin katılım gösterdiği Cannes Film Festivali'nde Amerikalı şarkıcı Kelly Rowland, kendisine bir şeyler söyleyen kadın güvenlik görevlisini sert bir şekilde azarlamıştı. Güvenliğin son olarak aktris Massiel Taveras ile tartıştığı görüldü.

Cannes Film Festivali'nde Amerikalı şarkıcı Kelly Rowland, kendisine yaklaşıp bir şeyler söyleyen kadın güvenlik görevlisine tepki göstermişti.

AÇIKLAMA YAPMADI

Ortaya çıkan görüntülerde güvenlik görevlisinin Kelly'i etkinliğe yönlendirmeye çalıştığı görülüyor. Sonrasında çalışan, ünlü şarkıcıya bir şey söyledikten sonra Kelly, kadının yüzüne doğru parmağını sallıyor ve sert bir karşılık veriyor.

  AÇIKLAMA YAPMADI

Tartışmanın neden çıktığı ise henüz bilinmiyor. Şarkıcı Kelly, konuyla ilgili konuşmak istemedi. Ünlü isim, şubat ayında da giyinme odasıyla ilgili sorunlar nedeniyle Today programının setini terk ettiği iddiasıyla tartışma yaratmıştı.

 BİR TARTIŞMA DAHA YAŞANDI

Güvenlik görevlisi ilerleyen saatlerde aktris Massiel Taveras ile tartışma yaşadı. Dominikli aktris Massiel Taveras, elbisesini ve İsa Mesih'in resminin yer aldığı uzun kuyruğunu sergilemeye çalıştığı kırmızı merdivenlerden aceleyle çıktıktan sonra kadın çalışanı iterken yakalandı.

   GÖRÜNTÜLER VİRAL OLDU

Merdivenlerin tepesine ulaştığında kalabalığa son kez el sallayan ve kendisini binanın içine sokmaya çalışırken dokunan güvenlik görevlisini iten Taveras'ın da, güvenlik görevlisine ne söylediği belli değil ancak ikili arasındaki gergin etkileşim, viral olan bir videoya yansıdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER