Oynatma Listesi
HABERLER

Çatışma anı kamerada

İstanbul Başakşehir'de çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Polisin, ölü ve yaralıların kimliklerini tespit çalışması devam ederken, ilk tespitlere göre çatışmanın Gürcü ve Çeçen uyruklu 2 grup arasında alacak verecek anlaşmazlığından kaynaklandığı öğrenildi. Çatışma anı çevredekiler tarafından görüntülendi.

FERİT ZENGİN İstanbul

Bahçeşehir Mahallesi Gölet Sofa konutları önünde akşam saat 18.00 sularında meydana gelen olayda, aralarında ticari alışveriş nedeniyle alacak verecek husumeti bulunan Çeçen ve Gürcü uyruklu şahıslar belirtilen adreste bulunan bir tatlıcıda randevulaştılar.

Görüşme sırasında çıkan tartışmada önce birbirlerine yumruklarla saldıran şahıslar daha sonra yanlarında bulunan silahları ateşleyince ortalık savaş alanına döndü.

Çıkan silahlı çatışmada Çeçen grup içerisinde bulunan 2 şahıs vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken Gürcü grup içerisinde bulunan 2 şahıs ise ağır yaralandı.

20 dakika süren kavga ve çatışma sonrasında olay yerine ulaşan polis, yaralı şahısları hastaneye kaldırıp, ölülerin kimliklerini belirlemek ve olaya karışan diğer şahısları yakalamak için çalışma başlatırken, ilk tespitlere göre olayın alacak verecek husumetinden kaynaklandığını tespit etti.

Öte yandan çatışma anı kameraya yansıdı. Görüntüleri çeken kişinin anlatımına göre, kurşun yağdıran 3 kişi yabancı plakalı bir araçla kaçıyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER