Oynatma Listesi
HABERLER

Cinsel istismar şüphelisi televizyon programına çıkınca yakalandı

Avcılar'da bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu tespit edilen Sinan S. gözaltına alındı.

Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde 2018 yılında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, bir televizyon kanalında kayıp kadınla ilgili yapılan yayınlara katılan Sinan S.'ye benzediğini fark etti.

Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvurdu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sinan S. olduğu tespit edildi.Sinan S., İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Sinan S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Tokat’ın Almus İlçesi Ataköy'ünde 20 günü aşkın süredir kayıp olan 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe ile ilgili henüz bir iz bulunamadı. Şüpheli kayıpla ilgili oklar Gökçe'nin köylüsü Sinan S. çevrilmiş durumdaydı.

Sinan S.'nin, yaşlı kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkmıştı.

Ayrıca televizyon programına katılan Sinan S. ile ilgili iğrenç iddialar ortalığı karıştırdı. İddiaya göre, köyde Sinan'ın tacizine uğramayan kadın kalmamış. Hedef aldığı kadınlar ise genellikle 50 yaş üstü yaşlı kadınlar olmuş. Sardoğan'ın mesajlı tacizleri elle ve birebir tacize de varmış. Bugün tacize uğrayınca başı belayı girmesin diye köyü terk eden yeni tanıklar ortaya çıktı.

Tüm yaşananlar sonrası sosyal medyada "Sapık Sinan" etiketiyle tepki yağmıştı.

Son olarak olayın baş şüphelisi Sinan S., gece saatlerinde polis ekiplerince küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizden gözaltına alındığı belirtirldi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER