Oynatma Listesi
HABERLER

Çocuğunu tavana asıp dövdüğü iddia edilen baba serbest bırakıldı

İstanbul Küçükçekmece’de çocuğunu tavana asarak dövdüğü iddia edilen baba Taha Kezbar (38) hakimlikçe yurt dışı çıkış yasağı ve imza şeklindeki adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı. Kezbar, çocuklarını dövmediğini, ihbar eden komşusuyla arasında husumet olduğunu öne sürerek "Bir baba evlatlarına sahip çıkmaz mı, sevmez mi? Ben böyle bir şey yapmadım. Çocuklar da hazır çocuklara da sorabilirsiniz" dedi.

Olay, Atatürk Mahallesi'nde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Suriye uyruklu Taha Kezbar'ın çocuğunu tavana asarak, dövdüğünü iddia eden mahalle sakinleri, durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler babayı gözaltına alarak, polis merkezine götürdü. Çocuk Büro Amirliği ekipleri de ailenin 2 çocuğu ve annesini koruma altına aldı. Babanın çocuğunu dövdüğü iddia edilen görüntüler ise sosyal medyada tepki çekti.

SAVCI TUTUKLANMASINI TALEP ETTİ

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne getirilen şüpheli Taha Kezbar, burada savcıya ifade verdi. Kezbar'ın üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini söylediği öğrenildi. Savcılık, "Alt soydan akrabaya karşı eziyet" suçundan tutuklama talebiyle Kezbar'ı Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER