Oynatma Listesi
MAGAZİN

Coşkun Sabah'ın ses kaydı yayınlandı!

Şarkıcı Coşkun Sabah’ın Posta gazetesine verdiği röportajında kızı Roza Sabah'ın bikinili fotoğrafları üzerine yaptığı şehir ayrımı büyük tepki çekti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında, 68 yaşındaki sanatçı ile yapılan röportajın ses kayıtları yayımlandı.

Coşkun Sabah, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programına canlı bağlanarak, tepki çeken sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Ünlü müzisyen, Posta gazetesi tarafından kendisine iftira atıldığını iddia ederek, “İspat edilsin, ses kaydını istiyorum” dedi.

"BUNDA NE VAR?"

Sunucu Hakan Ural’ın röportajın “Ben bir kez Diyarbakırlıyım. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üzerine düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer” cümlesini okuyarak bu sözleri sarf edip etmediğini sorması üzerine, “Ben bunları söyledim, bunda ne var?” ifadelerini kullandı.

Ardından 'Neler Oluyor Hayatta' programında ilk kez 68 yaşındaki sanatçı ile yapılan röportajın ses kayıtları yayımlandı.

Röportajın içeriğinin birebir örtüşmesinin üzerine Coşkun Sabah, “Bunda bir şey yok ama ben ötekileştirmedim, ben sadece başlıkta yazılan cümleyi söylemedim” ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER