Oynatma Listesi
MAGAZİN

CZN Burak, 'Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü' yorumuna ateş püskürdü!

Neşet Turan, CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir ile görüşebilmek için Kayseri'den İstanbul'a yürürken Aksaray'da kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. CZN Burak, bir sosyal medya kullanıcısından gelen 'Neşet Turan senin yüzünden öldü' mesajına videolu cevap verdi.

Kayseri'den İstanbul'a yürümek isteyen Neşet Turan, geçen hafta Kayseri'den 2 arkadaşı ile yola çıkmıştı. Turan, 28 Nisan'da saat 20.30 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolu Sapmaz köyü yakınlarında sosyal medyadan canlı yayın açmıştı. Turan ve arkadaşları, 'Yürüyen Adamlar' ismiyle fenomen olmuştu.

Bir yandan yürüyüp, bir yandan da yayın yapan Turan'a, kamyon çarpmıştı. Yaralanan Turan kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

CZN BURAK İLE GÖRÜŞMEK İÇİN İSTANBUL'A GELMEK İSTİYORDU

Sosyal medyada 'enerji içeceği' videolarıyla meşhur olan Neşet Turan Kayseri’de yaşıyordu. 36 yaşındaki Neşet Turan, farkındalık oluşturmak ve CZN Burak ile görüşmek için İstanbul'a gelmek istiyordu.

'SENİN YÜZÜNDEN ÖLDÜ' YORUMUNA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Yaşananların ardından CZN Burak, sosyal medyadan kendisine gelen bir yoruma ateş püskürdü. Bir takipçisinin, "Neşet Turan senin yüzünden öldü" mesajına, şöyle yanıt verdi:

Herkese merhabalar. Değerli arkadaşlar; ben Neşet ağabeyi, 'Yürüyen Adamlar'ı rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu, ya da bizim oraya yürüyerek geldiğini görmedim, bilmiyordum. 'Benim yanıma yürüyerek gelin' demedim, 'yürüyün' demedim. Böyle hainlerin, namussuzların yorumlarını gördükçe gerçekten çok utanıyorum artık!

"TABİİ Kİ AİLEYE TAZİYEYE GİDECEĞİZ"

"Bakın, rahmetli olduğunu gördükten sonra hemen kardeşine ulaştık ve geleceğimiz söyledik. Çünkü yarın Ürdün'de açılışım var, açılışıma gitmek zorundayım, bu benim işim, iptal edemedim. Ama tabii ki aileye taziyeye gideceğiz. Ya bu nasıl bir yorumdur? Sen nasıl insansın? Sen kaç yaşındasın? Ben seni savcılığa vereceğim şimdi zaten ama, azıcık insan olun insan!"

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER