Oynatma Listesi
MAGAZİN

Danla Bilic ile Kaan Yıldırım'dan aşk iddialarına yanıt!

Şimdilerde iş insanı Mehmet Dinçerler'le nişanlı olan Hadise ve Kaan Yıldırım, evlilik yolunda giden 1.5 yıllık ilişkilerini Haziran 2021'de ani bir kararla noktalamıştı. Yakışıklı oyuncu ile YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla üne kavuşan Danla Bilic'in aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gidi düştü. Çıkan haberlerin ardından iki isimden de açıklama geldi.

Danla Bilic, Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Ardından Yusuf Engin'le birliktelik yaşayan sosyal medya fenomeni, aradığı mutluluğu yine bulamadı.

27 yaşındaki fenomen, geçtiğimiz günlerde iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisini noktaladı. Sessizliğini koruyan çift, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı.

"DEDİKODULAR VAR, DUYDUM"
Seren Serengil, Arto Dalga ve Bircan Bali'nin yorumcu koltuğunda oturduğu Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında, Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Youtuber Danla Bilic'in aşk yaşadığı iddiası gündeme geldi.

Bircan Bali, canlı yayında “Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Danla Bilic sosyal medya hesabından takipleşmeleri dedikoduları beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakışıyorlar” açıklamasını yaptı.

"BENDEN HIZLISI MEZARDA"
Çıkan aşk haberlerinin ardından ikiliden açıklama geldi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan fenomen isim, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik değil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış benden hızlısı mezarda" dedi.

KAAN DA SESSİZ KALMADI
Ardından Kaan Yıldırım da Instagram hesabından bir siyah beyaz formatta evinin salonunda çektiği videoya 'Alone (yalnız)' notunu düşerek hakkındaki aşk iddialarını yalanladı.

"AYIP OLUR!"
Kaan Yıldırım şarkıcı Hadise ile biten ilişkisi sonrası Ağustos 2021'de konuşmuştu. Ünlü oyuncu, "Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?” sorusuna, “Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum" yanıt vermişti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER