Oynatma Listesi
MAGAZİN

David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte The Weeknd konserine gitti

1999 yılında Victoria Beckham ile nikah masasına oturan ve Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerini verdikleri dört çocuk sahibi olan David Beckham, kızı Harper ile The Weeknd konserine gitti. Kızının 'baba dansı' ile dalga geçtiği anları takipçileriyle paylaşan Beckham'ın eğlenceli anları, takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Ünlü isim, eğlenceli tatillerinin ardından 10 Temmuz 2011'de dünyaya gelen kızı Harper Seven Beckham ile birlikte The Weeknd konserine gitti.

Babasıyla eğlenceli anlar yaşayan Harper Beckham, David Beckham'ın 'baba dansı' ile dalga geçti. 47 yaşındaki eski futbolcu, konserden paylaştığı videolardan birinde, 11 yaşındaki kızının kendisiyle komik bir şekilde alay ettiğini söyleyerek, eşi Victoria Beckham'ı da etiketledi.

 

"DANSIMLA ALAY EDİYOR"

Videoda Harper'ın, babası The Weeknd'in hit şarkısı 'I Feel It Coming'i kötü bir şekilde söylerken güldüğü ve babasının hareketlerini taklit ettiği görülebiliyor. Beckham, o anları takipçileriyle paylaştığı gönderisine şu notu yazdı:

 

Daha önce bir video yayınladığımı biliyorum, ama küçük kızım çok tatlı. O yüzden bir tane daha paylaşmak zorunda kaldım. 'Baba dansımla' alay ediyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER