Oynatma Listesi
HABERLER

Derince Limanı'ndaki patlama anı kameraya yansıdı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin silosunda meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) silolarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Patlamanın sesi Gölcük, Körfez ve Karamürsel'den de duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

5 KİŞİ YARALANDI

Olayda ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI: 4 YARALI VAR
 
CNN Türk yayınında konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Patlamanın teknik izahını bilemiyoruz. Arkadaşlar boşaltma işlemini gerçekleştiriyor. Ciddi bir durum yok. Ayakta sağlıklı bir şekilde duruyorlar. Ben bir kilometre öteden duydum. Derince'nin karşısında Gölcük var. Orası da hissetti. Tamamen olay 25 metrelik bir alan içerisinde oldu. Basınç etkisiyle çevreye zarar verdi. Olay ciddi, ama lokal alarak. Çevreye büyük bir zararı olmadı. Tozdan korunmak için arkadaşlar maske takıyor." ifadelerini kullandı.Durumla ilgili bilgi veren İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu, "5 yaralımızın olduğunu biliyoruz. Yaralılarımızı ambulansla hastaneye sevk ettik. Şuanda gözüken durum hafif yaralı olarak görüyoruz. Arkadaşlarımızın hastanede tedavileri yapılacaktır" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER