Oynatma Listesi
MAGAZİN

Dondurucu soğukta saatlerce boşuna beklediler! Manuş Baba özür diledi

Sivas'ta konser vereceği günler öncesinden duyurulan Manuş Baba'nın, binlerce kişiyi saatlerce beklettiği, soğuğu bahane edip sahneye çıkmadığı iddia edildi. Hayal kırıklığı yaşayan hayranları, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi. İptal gerekçesini anlatan Manuş Baba'dan özür açıklaması geldi.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi hafta sonunda binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Dondurucu soğuğa rağmen yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği kayak merkezinde bir de konser tertiplenmişti.

"YAKIŞTIRAMADIK"
Manuş Baba’nın konserde sahne alacağı günler öncesinden duyuruldu. Ancak saat 14.00’te başlaması beklenen konser bir türlü başlamadı. Sanatçının soğuğu bahane ederek sahneye çıkmadığı iddia edildi.

Dondurucu soğukta saatlerce kendisini bekleyen hayranları, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Duruma tepki gösteren hayranları, “Biz onun için gelmiştik. Bu soğukta saatlerce onu bekledik. Sahneye çıkmaması bizleri çok üzdü. Bu yaptığını kendisine yakıştıramadık” dediler.

"HAYATLARI RİSKE ETMEK İSTEMEDİK"
Tepkilerin odağındaki isim olan Manuş Baba, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile konserin iptal edilme nedeni olarak sözleşme şartlarının uygulanmamasını gösterdi ve şu paylaşımı yaptı:

"Sivas Yıldız Dağı konserimizi teknik sözleşmemizin uygulanmaması ve bütün ısrarlarımıza rağmen sahnenin kar ve tipiye uygun kurulmamasından dolayı; sahneyi kuran teknik ekibin, siz dinleyicilerimizin, bizim ve görevli ekiplerinin hayatını riske etmemek (yüksek voltaj, elektrik çarpması, yangın, sahne iskeletinin devrilme riski gibi) adına ne yazık ki iptal etmek zorunda kaldık."

"ÖZÜR DİLERİZ"
35 yaşındaki sanatçı, "Buraya kadar gelip kavuşmamız adına heyecanı sizlerle taşıyıp konserimizi gerçekleştirebilmek için bütün şartları zorlayıp, elimizden geleni bütün ekip arkadaşlarımla yapmamıza rağmen konseri gerçekleştirebilmek mümkün olmamıştır" mesajını yayınladı.

Manuş Baba, "Sahneye çıkmak istemediğimize dair anons hiçbir gerçeği yansıtmadığı gibi hitap tarzı beni ve ekip arkadaşlarımı derinden üzmüştür. Kıymet verip konser alanına gelen değerli Sivas dinleyicilerimizden yaşanan mağduriyet adına özür dileriz" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER