Oynatma Listesi
MAGAZİN

Ebru Şallı'nın Maldivler tatilinden yeni paylaşım

Birkaç aydır dünyanın farklı yerlerinde yaptıkları tatillerle gündeme gelen Ebru Şallı-Uğur Akkuş çiftinin son durağı Maldivler oldu. Şallı, Maldivler tatilinde kıskandıracak video paylaştı. Konakladığı otelin penceresinin önündeki havuza girdiği anı paylaşan Şallı'ya beğeni yağdı.

Ebru Şallı ile 2013'te boşandığı Harun Tan'ın oğlu Pars Tan, geçtiğimiz yıl lenfoma kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. O tarihten itibaren oldukça zor zamanlar geçiren Ebru Şallı'nın en büyük destekçisi yine eşi Uğur Akkuş oldu.

İşi için Umman'a giden Akkuş'un yanında eşi de vardı. Ünlü iş insanı Umman'da eşine bir sürpriz yapmak istedi, deniz uçağı ile Şallı'yı Maldivler'e götürdü.

MORAL TATİLİNDEN YENİ PAYLAŞIM

Şallı ise eşiyle birlikte tatilin tadını çıkarttı. Sosyal medyada yapılan paylaşımların altına ise binlerce beğeni geldi. Sosyal medya kullanıcıları; "Biz izlemeye gelmişiz bu dünyaya", "İzledikçe kendimi orada hissettim" şeklinde yorumlar yaptı.

Yılbaşını Los Angeles'ta geçiren Ebru Şallı ile Uğur Akkuş daha sonra Miami'ye gitmişti. Tatillerini uzatmaya karar veren ikili finali Meksika Tulum'da yapmıştı.

Şubat başı Türkiye'ye dönen ikili, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de Hollanda'da kutlamıştı. Tatile doyamayan ünlü çift, son olarak Maldivler'in yolunu tuttu.

Şallı, geçtiğimiz günlerde de Antigravity Yoga (Hamak Yogası) yaptığı anları yayınladı. Sınırları zorlayan eski manken, birbirinden ilginç pozlar verdi.
44 yaşındaki Şallı, baş aşağı durduğu anlara "Dünyaya buradan bakmak daha iyi sanki" notunu düştü. Ebru Hanım'ın bu paylaşımına takipçilerinden binlerce beğeni ve övgü dolu yorumlar geldi.

"YAPMADIĞIM HİÇBİR ŞEY KALMADI"

Küçük oğlu Pars Tan'ı lenfoma hastalığı nedeniyle geçen yıl toprağa veren Ebru Şallı, geçtiğimiz haftalarda FOX'ta yayınlanan 'Çağla Şıkel ile Yeni Bir Gün' programına konuk olmuş ve duygu yüklü anlar yaşamıştı.

"Ponçik benim için çok farklı bir şey. Hiç aklımdan çıkmıyor ki" diyen Şallı, canlı yayında çok zor anlar yaşamıştı. Bu sırada sunucu Çağla Şıkel de gözyaşlarını tutamamıştı.

Şıkel konuşmaya devam edemezken, Şallı "Çok kötü bir süreçti. Yapmadığım hiçbir şey kalmadı. Her şeyi yaptım" ifadelerini kullanmıştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER