;
Oynatma Listesi
HABERLER

Ece Ronay’ın ikinci iş yeri de kurşunlandı! Önce Kocaeli şimdi de İstanbul

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi kurşunlandı. Öte yandan dün de Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki güzellik merkezi kurşunlanmıştı.

Olay, sabah erken saatlerinde Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce kurşunlandı. Pazar günü kapalı olan merkezde sabah gelen çalışanlar camdaki kurşun izlerini fark etti. İhbar üzerine çok sayıda ekip gönderildi.  İş yerine 3 kurşun isabet ettiği belirtildi.

Polis güvenlik şeridi çekerek çalışma yaptı. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay olayla ilgili ifade vermek üzere polis merkezine gittiğini öğrenildi. Polis, şüpheli ya da şüpheli yakalamak için çalışma başlattı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER