Oynatma Listesi
HABERLER

EDS fotoğrafı kıskançlık krizine yol açtı!

Torunları için aldığı pelüş ayıyı aracının ön koltuğuna koyan Metin Erdağı’nın EDS cezası eşi Nazan Erdağı ile arasını açtı. Gelen ceza kağıdındaki fotoğrafta ayının olduğu bölüm siyah şeritle kapatılınca eşi başka bir kadından şüphelendi. Metin Erdağı, eşine yanındakinin ayı olduğunu söylese de bir türlü ikna edemedi.

İstanbul’da yaşayan 28 yıllık evli Erdağı çiftin arasına pelüş ayı girdi. Metin Erdağı torunlarına çok istediği pelüş ayıyı aldı ve evin yolunu tuttu. 80 km hız sınırı olan bölgede 96 km hızla gidince EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) cezası yedi. Eve gelen ceza makbuzunu eşi Nazan Erdağı açınca neye uğradığını şaşırdı.

Nazan Erdağı, şoför koltuğunda eşinin olduğunu, yanındaki koltuğun ise siyah bantla kapatıldığını görünce, eşinin yanında bir kadının oturduğundan şüphelendi. Nazan Erdağı, kıskançlık krizine girdi. Metin Erdağı ise yanında oturanın pelüş ayı olduğunu söylese de eşini bir türlü inandıramadı.

'BİR HAFTADIR KONUŞMUYORUZ'

Günlerdir eşinin kendisiyle konuşmadığını söyleyen Metin Erdağı başına gelen olayla ilgili, “Eşim kıskançlık krizine girdi. Ayıyı da gösterdim ama bana inanmadı bir türlü. Hâlâ konuşmuyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum, MOBESE'nin karaladığı siyahlık benim 1 haftamı da kararttı" ifadelerini kullandı.

Nazan Erdağı ise kıskançlığının bedelini gelen cezayı ödeyerek sonlandırdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER