Oynatma Listesi
MAGAZİN

Eylül Öztürk'ün açıklaması olay oldu! 'Paniklediği her halinden belli'

Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Hayatları mercek altına alınan kişilerden biri de, Polat çiftiyle yakınlıkları bilinen ve kısa süre önce Amerika’ya taşınan Eylül-Kenan Öztürk çifti oldu. Hakkında ortaya atılan iddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Öztürk, '2. Sayfa' programına konu oldu.

Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer lüks yaşantısını yayınlayan fenomenlere çevrildi. Mercek altına alınan kişilerden biri de, Amerika’ya taşınan Eylül-Kenan Öztürk çifti oldu. Dilan-Engin Polat çiftiyle samimiyetleri dikkati çeken sosyal medya fenomeni Eylül ve eşi Kenan Öztürk hakkında birçok iddia ortaya atıldı.

İddialara göre, Eylül Öztürk ABD’de peşin parayla 11 daire aldı. Bunun yanında Öztürk çiftinin beş milyon dolarla (yaklaşık 144 milyon TL) ABD’ye gittiği ve çıkan haberler sonrasında aldığı 11 daireyi akrabaların üzerine geçirdiği öne sürüldü.

"BENİM AÇIKLAMAMIN HERHANGİ BİR HÜKMÜ OLACAK MI?"

Bu söylentiler üzerine 3.6 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden peş peşe paylaşımlar yaparak açıklamada bulunan Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

Benden gündemle ilgili bir açıklama yapmamı bekliyorsunuz ama arkadaşlar ben ne açıklama yapayım? Benim yaptığım açıklamanın herhangi bir hükmü olacak mı bu insanlar nezdinde? Desem ki 'O öyle değil, böyle' inanacaklar mı? inanmayacaklar. Veya şu an benimle ilgili herhangi bir şüphe duyan, kuşku duyan takipçim varsa ve ben desem ki 'O iş öyle değil, böyle' bana inanacak mısınız? inanmayacaksınız. Bütün bu sürece bir bakın. Kimlerle ilgili neler söylendi, neler yapıldı... Herkes çıktı bir açıklama yaptı. İnandılar mı? inanmadılar. Yani ne diyeyim ki ben! 5 evle başladık, 24 ev oldu sonra 11'e düştü falan. Bir de cümlenin başına 'İddiaya göre' yazıyorlar!

'2. SAYFA'YA KONU OLDU

37 yaşındaki fenomenin yaptığı açıklama, TV8'de ekranlara gelen, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunuculuğunu yaptığı '2. Sayfa' programına da konu oldu. Yüksel, ünlü ismin açıklamasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

"BU VİDEOYU HİÇ ÇEKMESE DAHA İYİYDİ"

Dağıstanlı ise "Eylül tüm duygulardan sıyrılmış gibi görünen ama içten içe endişe, korku ve panik yaşayan biri. İçi başka, dışı başka konuşuyor. Beden dili uzmanı falan değilim ama Eylül'ün parmak hareketinden bakışına kadar her halinden panik olduğu belli. Bu videoyu hiç çekmese daha iyiydi, en azından 'ne düşünüyor?' diye merak ederdik. Amerika'da olmasının da bir rahatlığı var, 'bana ulaşamazlar' diyor. Amerika'da 11-12 evi nakit parayla alabilecek parayı tırnakla nasıl kazanıyorsun? Bunlar insanları kandırmışlar, üzerinde doğdukları toprakları da kandırmışlar.

Aynı cümleler, gözümü kapatınca sanki Dilan konuşuyor gibi geldi. Ortalık yanarken 'Durun ben de bir açıklama yapayım ama öyle doğal olsun ki umursamadığım anlaşılsın, panik olmadığım anlaşılsın' demiş. Banyoda çekmiş açıklamayı özellikle, takipçileriyle dertleşir gibi. Ortada bir Dilan Polat gerçeği de var. Polat'larla aynı masaya oturmuşsun, zenginleşmeler aynı dönemde başlamış. Nasıl bir tırnak yapmışsınız da bir yıl içinde 10 şube açmışsınız? Ben böyle bir şey görmedim. Kimse inanmıyor Eylül Öztürk!

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER