Oynatma Listesi
HABERLER

F-18 savaş jeti çakıldı! Dehşet anları kamerada

İspanya'da gösteri uçuşu yapan F-18 model savaş jeti bir anda çakıldı. Söz konusu anlar bölgede bulunan kişilerin kamerasına yansıdı.

İspanya'ın Zaragoza bölgesinde bir hava üssünde uçak kazası meydana geldi. F-18 model savaş jeti, işlek bir otoyola düştü. Söz konusu kaza sonrası bölgeye birçok sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yerel basında çıkan haberlerde pilotun uçak düşmeden koltuğunu fırlatmayı başardığı yazıldı. Pilotun son durumu hakkında bilgi veren Heraldo de Aragón medya kuruluşu askerin bacağından hafif yaralandığını ve hastanede tedavi altında olduğunu belirtti.

PİLOT KURTULDU

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise uçağın şans eseri hiçbir araç veya yayanın olmadığı bir bölgeye düştüğü ve söndürme çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

GÖSTERİ UÇUŞU YAPIYORDU

Öte yandan kaza askeri üstte ailelerin katıldığı bir gösterisi sırasında meydana geldi. Kaza yerel saatle 12:10 civarında meydana geldiğinde pilot olay sırasında gösteri manevraları yapıyordu.

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ

Kazanın görüntüleri ise bölgede bulunan bir kişinin kamerasına anbean yansıdı. Bir görgü tanığı o anlarda 'Pilot atlamayı başardı' ifadesini kullandı. Kaza sonrası gökyüzüne yükselen duman bulutunun görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER