Oynatma Listesi
HABERLER

Fenomen Nevra Bilem'den takipçisine skandal ses kaydı

Adı reklam dolandırıcılığına karışan ve onlarca takipçisini mağdur eden sosyal medya fenomeni Nevra Bilem'in skandal bir ses kaydı ortaya çıktı. O kaydı parasını geri isteyen takipçisine göndermişti. Kendisinin de kandırıldığını söyleyen Bilem takipçisine dua etmesi yönünde tavsiyede bulundu.

Dilan Polat cezaevine girdi, gözler onun taklitlerine çevrildi. Ticaret Bakanlığı 600 fenomene yakın takip bağlattı. İşte o takip şimdiden birilerinin gözünü korkuttu. Fenomenler arasında paylaşımlarını silen, hesabını gizleyenler oldu.

Adı reklam dolandırıcılığına karışan sosyal medya fenomeni Nevra Bilem de görgüden uzak o paylaşımlarına son verdi. Hesabını aktif kullanıyor, reklamlar yayınlıyor ama bu kez kollarında bilezikler, parmaklarında yüzükler yok. Hatta kocası da artık Nevra Bilem'e külçe külçe altın hediye etmiyor.

Günde onlarca reklam alan Nevra Bilem'in paylaşımları da azaldı. Oysa ki onlarca kişi bu reklamlardan mağdur oldu. Sayıları da her geçen gün arttı. Nevra Bilem, mağdur takipçilerden birine attığı skandal ses kaydı ortaya çıktı.

"O PARA SENİ BULUR" TELKİNİ

Bilem, parasını isteyen kadına kendisinin de mağdur olduğunu söyledi. Konuşmanın sonunda da takipçiye 'dua et' diye yol gösterdi.

Nevra Bilem mağdura "Ben suçluyu haklıyı ayıramıyorum ayıramadığım için de bir ödeme yapmıyorum. Ben parasında değilim ben dolandırıldım yani, ben şu an kimseye güvenemiyorum. Allah nasip ederse sen duanı et Ramazan'da bolca duanı et o para seni bulur" dedi.

Nevra Bilem'i şikayet eden 30'a yakın kişi aylardır mağduriyetlerinin giderilmesini, sorumluların da cezalandırılmasını bekliyor. (Kaynak: Kanal D Haber, Haber: İhsan Yalçın, Kamera: Mehmet Çakırlar)

"GÜVENLE ALABİLİRSİNİZ" DEDİ, ONLARCA KİŞİ DOLANDIRILDI

Bilem, daha önceki paylaşımında da "Güvenle alabilirsiniz, hiçbir sıkıntı çıkmayacak" demişti. Onlarca kişi, Nevra Bilem'in sözlerine inanarak alışveriş yaptı. Aylar geçti, ürünler kimseye teslim edilmedi.

MESAJ YAZANLARI ENGELLEDİ

Aralarında depremzedelerin de olduğu mağdurlar, Nevra Bilem'e mesaj attı. Dolandırıldığını belirten bir mağdur, Nevra Bilem'e mesaj attığını belirterek, "Whatsapp'tan ve İnstagram'dan yazdım. Engellendik. Bize hiçbir şekilde dönüş yapmadı." ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER