Oynatma Listesi
HABERLER

Hayrunnisa Hemşire anlattı: O an Emine Bulut gibi olacağımı zannettim

Ablasının eski sevgilisi tarafından rehin alınan hemşire Hayrunnisa Can; "O an Emine Bulut gibi olacağımı zannettim" dedi. Can, “Bir senedir sürekli ölüm tehditlerine maruz kalıyorum. Ablanı bulamazsam seni öldüreceğim, senin yüzüne kezzap atacağım” dedi. CNN Türk ekibinden Ceylan Sever ile Ümit Sertabipoğlu'nun özel haberi...

25 yaşındaki bir çocuk annesi hemşire Hayrünisa Can, Şişli’de özel bir hastanede görevi başındayken ablasının eski sevgilisi tarafından rehin alınmış ve bıçaklanmıştı.

30 Aralık'ta gerçekleşen olayın ardından ağır yaralanan Hayrünisa hemşire; "Eğer ben kurtarılmasaydım ölecektim. O yüzden de pişmanlık kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

İkna çalışmaları sürerken emniyet müdürünün ani bir refleksle saldırganı etkisiz hale getirmesiyle kurtulan Hayrünisa Hemşire sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben geldim dedi. Ben sana gelirim dememiş miydim dedi. Montunu çıkardı, bıçağı gördüm zaten ben ne yapacağımı bilemedim, şok oldum. Yani dedim ki bu beni burada öldürecek, bunlar da beni kameraya çekecekler. İleride Emine Bulut gibi görüntülerimi izleyecekler. Şişli Emniyet Müdürü geldi. 'Kızı bırak ne istiyorsan konuşalım' dedi, 'Hayır bırakmayacağım' dedi. Bir anda Emniyet Müdürü üzerine atladı.

 

AVUKATI KONUŞTU

Olay sonrası insan öldürmeye teşebbüs, hürriyeti tahdit, hakaret ve tehditten dolayı dava açıldığını dile getiren  Hayrünisa Can avukatı  sanığın 15 yıldan 20 yıla kadar hapsinin istendiğini söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER