Oynatma Listesi
MAGAZİN

İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?'

Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e çarpıcı sözler sarfetti.

İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı, babasının akıl sağlığından endişe ettiğini belirtip, vasi tayin edilmesi için dava açmıştı. Tatlıses ise oğluna sert tepki göstermişti. Davayla birlikte baba oğul arasında ipler tamamen kopmuştu. Usta sanatçı, oğlunun bu hamlesine karşı hamleyle karşılık vermişti.

İKİ YILDIR SÜREN DAVADA KARAR ÇIKTI!

İbo, Ahmet Tatlı'nın oğlu Mert'in, Sarıyer'deki dairesini rızası dışında altı yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla yasal yollara başvurmuştu. Mahkeme, iki yıldır görülen davada Tatlıses'i haklı buldu.

370 BİN TL TAZMİNAT!

Mahkeme, Mert Tatlı'nın dedesine ait daireyi boşaltmasına karar verdi ve 370 bin 346 TL haksız işgal tazminatı ödemesine hükmetti.

"BABALIK NASIL YAPILIR ÖĞRENSİN"

Tatlıses, kararın ardından Kanal D Ana Haber'e konuştu. Öfkesi devam eden 72 yaşındaki sanatçı, "Evim varken evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey var mı? Şimdi vereceğim ama. Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba? Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

"HER KIZIMA 5'ER DAİRE VERECEĞİM"

 Kızlarına bakmaya devam ettiğini belirten türkücü, "Çocuğum kiradayken ben onun çocuğuna ev veremem. İki tane kızıma bakıyorum, torunlarıma da bakıyorum. Ev kiralarını gönderiyorum. Urfa'daki arazimi müteaahite vereceğim. 100 tane daire çıkıyor. Her kızıma 5'er ev vereceğim" ifadelerini kullandı."Torununuzla aranız nasıl?" sorusuna ise İbrahimn Tatlıses, "Torunumla aramöda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir" cevabını verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER