Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da kısıtlamaya rağmen sokağa çıkanlara ceza yağdı

Corona virüs ile mücadele kapsamında Ramazan Bayramı’nda da uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle Avcılar’da durdurulan araçlardaki 4 kişiye 3 bin 150’şer TL para cezası uygulandı. Öte yandan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de polis ekipleri denetimlerini sürdürdü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü A Bölge Trafik görevlileri, D-100 Kuzey Karayolu’ndaki Avcılar Köprüsü altında gün boyu denetim yaptı.

Denetimler sırasında durdurulan iki araçtan birinde bulunan Cahit G. ile yanında bulunan Yağmur A. ve Suzan İ., Bahçelievler’den Beylikdüzü’ne gittiklerini belirtirken, sokağa çıkma izin belgeleri bulunmadığı tespit edildi.

Bunun yanı sıra bir bugün çalıştığını öne süren ancak, bunu belgeleyemeyen bir kişi için de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden tutanak düzenlendi

İzin belgeleri bulunmayan toplam 4 kişiye Umum Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesini ihlal ettikleri gerekçesiyle kaymakamlık tarafından 3 bin 150’şer TL idari para cezası kesilebileceği belirtildi.

Öte yandan sokağa çıkma izin belgesi olduğu halde zorunlu trafik sigortası ve fenni muayenesi bulunmayan araçla denetime takılan bir sürücüye toplam 420 TL trafik cezası kesildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER