Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da ünlü restoranda silahlı kavga! Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu öldürüldü

Ferit ZENGİN / MİLLİYET İstanbul Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 5 kişi de yaralandı.

Olay, Kadıköy Kalamış’ta bir restoranda dün gece 22.30 sıralarında meydana geldi. Restoranda bulunan bir grupile restoranda bulunan ikinci grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Peş peşe silah sesleri üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Adrese giden ekipler, 7 kişinin silahla vurulduğunu belirledi. Silahla vurulanlardan 2’si olay yerinde hayatını kaybederken, 5 yaralı hastaneye kaldırıldı.

 

Saldırıda hayatını kaybedenlerin Susurluk davası hükümlülerinden eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlı ile kendisi gibi eski özel harekatçı olan emekli polis Şahin Aslan olduğu belirlendi.

Yaralıların çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı olayla ilgili polisin çalışması sürüyor.

Olay sonrası asayiş ve oganize polisince başlatılan çalışmalarda 4’ü olayda yaralanan olmak üzere 7 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaralı şahıslardan 4'nün kaldırıldıkları hastanelerde gözaltı yapıldığı öğrenilirken polisin çatışmanın nedenine yönelik çalışması devam ediyor.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER