Oynatma Listesi
HABERLER

İzleyenler dondu kaldı! Sporcusuna tokat atan koç dünyayı salladı

Tokyo'da düzenlenen 2020 Olimpiyatları'nda şu ana kadar görülmemiş dramatik anlar yaşanıyor. Alman judo sporcusu Trajdos'la koçunun arasında yaşananlar büyük tartışmalara sebep oldu.

Alman judo sporcusu Martyna Trajdos'un, antrenörünün Tokyo'daki olimpiyat mücadelesinden önce yüzünü şiddetle sarstığı ve tokat attığı görüntüler tüm dünyayı sarstı.

Trajdos, Salı günü kadınlar 63 kilo kategorisinin son 32 turunda Macar Szofi Özbaş ile karşılaştı. Trajdos, mindere doğru uzun adımlarla yürürken bir an durdu ve koçu Claudiu Pusa ile konuşmak için döndü.

Koç Pusa öğrencisi Trajdos'un bir anda omuzlarını tuttu ve şiddetle kendisini sallayarak iki yanağına sert şekilde birer tokat atarak herkesi şoka soktu.

Alman sporcu daha sonra başını salladı ve dövüşü için mindere doğru devam etti. 2015 yılında Avrupa şampiyonu olan ve iki yıl önce dünya bronz madalya sahibi olan 32 yaşındaki oyuncu, Waza-Ari'yi kazanan Özbaş'a yenildi.

Maç sonucunda Trajdos yarışmadan elendi ancak maç öncesi kameralara yansıyan görüntüler herkesi endişelendirdi. Daha sonra Trajdos, koçunu savunmak için Instagram'da bir paylaşım yaptı.

Olay anını paylaştığı görüntülerle birlikte şunları yazdı: "Görünüşe göre bu yeterince zor değilmiş! Keşke bugün farklı bir sebepten dolayı manşetlere çıksaydım.

Daha önce de söylediğim gibi, bu yarışma öncesi kendim yapmayı seçtiğim bir ritüel! Koçum sadece beni ateşlemek için ondan yapmasını istediğim şeyi yapıyor!'

Trajdos şöyle devam etti: "Endişelenmeyin çocuklar! Dövüşlerden önce seçtiğim ritüel bu. Koçum beni gaza getirmek için yapmasını istediğim şeyi yapıyor!

Koçumdan bunu yapmasını ben istedim, lütfen artık daha fazla onu suçlamayın. Kendime gelmek için dövüşlerimden önce benim böyle bir ritüele ihtiyacım var."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER