Oynatma Listesi
HABERLER

Kader Yıldız AVM terasından intihar etmişti! Nişanlısının yaptıkları pes dedirtti

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir AVM’nin terasından atlayarak hayatına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız’ın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Anne Gülnaz Yıldız’ın suçladığı nişanlısı Berkan Y.’nin genç kızın ölümünden 5 gün sonra banka hesabına giriş yapıp kredi çekmeye çalıştığı, kızını aldattığı iddia edilen Arzu adlı kadınla doğum günü kutladığı görüntülere ulaşıldı.

25 yaşındaki anestezist Kader Yıldız 8 Ekim tarihinde Beylikdüzü’ndeki bir alışveriş merkezinin terasına çıkarak intihar etti. Güvenlik kamerasına yansıyan olay anında Kader Yıldız telefonuna baktıktan sonra korkuluklara çıkıp çevredekilerin tüm çabalarına rağmen kendini boşluğa bırakmıştı.

CANINA KIYMADAN 5 GÜN SONRA HESABINA GİRİLDİ VE KREDİ ÇEKMEYE ÇALIŞTI

Kader Yıldız’ın ölümünün ardından açıklamalarda bulunan annesi Gülnaz Yıldız, kızını nişanlısının intihara sürüklediğini söyleyerek, öldükten 5 gün sonra yani 13 Ekim’de Kader Yıldız’ın banka hesabına giriş yapıp kredi çekmeye çalıştığı detayına ulaşıldı.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kader Yıldız’ın nişanlısına "Sana hakkımı helal etmiyorum" mesajı attıktan 2 dakika sonra yaşamına son veren genç kızın annesi Gülnaz Yıldız, "Kızımı intihara sürükleyen şey, olay günü kendisine gelen bir fotoğraf oldu. Ben sonradan öğrendim. Sosyal medya fenomeniydi. Ayşe Gülizar K. instram uzeribden ulasıp , Berkan'ın bir kadınla uygunsuz fotoğraflarını gönderip parasını arzu ile yediğini söyledi.

Ayşe Gülicaz kızımla konuşup sakinleştirmeye çalışırken Berkan'ın annesi Sevda Y. masanın altından Ayşe Gülinaz'a tekme atıp susturmak istedi. Bütün amaçları kızımın ölümüne sebebiyet vermekti. Benim kızımın katili Sevda Y. Berkan Y. ve Ayşe Gülizar K.'dır. Sonradan duydum ki nişanlısı Berkan Y.  kızıma 99 bin TL kredi çektirip, 300 bin TL değerindeki altınını, üstünde bulunan 10 bin TL nakit parasını almış. Benden de 17 bin TL aldı hepsi onda duruyor resmen dolaylı yollardan bizi dolandırdı. Kızım hem aldatılmayı hem de dolandırılmayı atlatamadı” dedi.

 

İNTERNET BANKACILIĞI ŞİFRESİNİ BLOKE ETTİ

Anne Gülnaz Yıldız, “Berkan Y.’nin kızımın ölümünden bir gün sona gmail, instagram şifrelerini değiştirdiğine, bir hafta sonra internet bankacılığına girip yapıp para çekmeye çalıştığına ve internet bankacılığı şifresini bloke ettiğine” dair Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurunda bulundu. Yıldız, Ayşe Gülizar'ın kızım ile konuşmalarını Berkan Y. konuşmaları silip delilleri kararttı.

Öte yandan kızının aldatıldığı kadın Arzu Y. İle Berkan Y. bayramın ilk günü doğum günü kutlayıp bir eğlence mekanında eğlendikleri yeni görüntüler çıktı.

NİŞANLININ İFADESİ ALINDI

İntihara yönlendirme olup olmadığını araştıran Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Kader Yıldız’ın nişanlısı Berkan Y. hakkında soruşturma başlattı. Şüpheli olarak ifadesi alınan Berkan Y., Kader Yıldız ile 2.5 yıldır sevgili olduklarını söyleyerek, “Yaklaşık 5 aydır da nişanlıydık. Kendisiyle herhangi bir problemim yoktu. Olay gününden bir gün önde kendisiyle ufak bir tartışmamız olmuştu ve ben o gece ikametime gidip uyudum. Uyuduğum sırada 6-7 tane mesaj atmış. Diğer gün yani olay günü kendisini 15-20 defa aradım. Ancak telefonlarıma cevap vermedi” dedi.

“ANNEM KADER’İ AVM’YE BIRAKMIŞ”

Olay günü annesinin Kader Yıldız ile görüştüğünü söyleyen Berkan Y., “Görüştükten sonra annem Kader ve Nergis’i AVM’ye bırakmış. Bıraktıktan sonra annem beni arayarak konuşmak için eve geçmemi söyledi. Evin kapısına geldiğim esnada annemi Kader’in annesinin araması üzerine olayı öğrendim” dedi.

PSİKOLOG RANDEVUSU VARMIŞ

Kader Yıldız ile aldatma yüzünden tartışma yaşamadıklarını anlatan Berkan Y., Olay günü Kader’in intihar etmesinde benim herhangi bir intihara yönlendiren ya da intihar kararını kuvvetlendiren bir söylemim olmamıştır. Kader olay günü psikoloğa gidecekmiş. Saat 13.00’da randevusu olduğunu ben sonradan öğrendim” dedi. 

Öye yandan Anne Gülnaz Yıldız ise kızının ilişki terasiptine gideceği için randevu aldığını dile getirdi.

“PARAYI KULLANMADIM”

Kader Yıldız’ın çalışmadığı dönemlerde masraflarını karşıladığını söyleyen Berkan Y., “Kendisi o dönem benim adıma kredi çıkmadığı için ve nişanlım olması sebebiyle 95 bin lira kredi çekti. Para hala benim hesabımda durmaktadır. İddia edildiği gibi parayı kullanmadım” dedi. Suçlamaları kabul etmeyen Berkan Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER