Oynatma Listesi
HABERLER

Kadıköy'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Alev alev yanan otomobile, çevredekiler yangın tüpleriyle müdahale etti.

Yangın, saat 17.30 sıralarında D - 100 Karayolu Bostancı mevkii Maltepe istikametinde 34 DNR 903 plakalı otomobilde çıktı. Sürücü İhsan Özen ve annesinin olduğu otomobilin motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Durdurduğu araçtan inen Özen, kaputu açmaya kalktığında bir anda alevler yükseldi. Özen ve başka sürücüler yangın tüpleriyle alevlere müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Yaralı ve can kaybının olmadığı yangında otomobil kullanılmaz hale geldi. D-100 Karayolu Maltepe istikametinde yangını nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Aracın alevlere teslim olduğu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sürücü İhsan Özen, Seyir halindeydim, aracının ön kısmından pat diye bir ses duydum. Birkaç saniye sonra içeriye dumanlar gelmeye başladı. En uygun bir şekilde aracımı park edecek yere getirdim. Aracın ön tarafından dumanlar yoğunlaşmaya başladı. Kaputu açıp yangını söndürmeye çalışıyım dedim ama açamadım kaput baya erimişti. Etraftaki sürücüler yardım etmeye geldiler. Yangın tüpleriyle müdahale ettiler. Yangın söndürücüler bir şey yaramayınca aracım iyice yanmaya başladı. Yanımda annem de vardı. Çok şükür bizden bir şey yok iyiyiz dedi

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER