Oynatma Listesi
HABERLER

Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi

Ankara'da bakkal Ramazan Develi'nin namaz kıldığı sırada dükkana giren 4 çocuğun içecek çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 7 Nisan'da Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. Bakkal Ramazan Develi, dükkanda ikindi namazını kılarken içeri 4 çocuk girdi. Dükkanı kontrol eden çocuklardan sonra 1'i, buzdolabından 4 tane enerji içeceği aldı. Bu sırada diğer 3 çocuk da kapı önünde bekledi.

Çocuklar olay yerinden uzaklaşırken, hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı. Develi ise şüphelilerin küçük yaşta olması nedeniyle şikayetçi olmadı.

'ŞÜPHELENDİM AMA NAMAZI BOZAMADIK'

Develi, 8 ay önce de aynı şekilde namaz kılarken dondurmalarının çalındığını belirterek, "Şimdi yine namaz esnasında 4 tane genç geliyor. Baktılar ki namaz kılıyorum, 4 tane enerji içeceğimizi çalıp gidiyorlar. İşin gerçeği o sırada şüphelendim ama namazı bozamadık. Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi. Yoksa çok dikkat ediyorum. Giden gitti ama isyanımız; küçük esnafın kazandığı üç beş kuruşu da bunlar götürüyor. Lütfen küçük esnaftan uzak dursunlar. Onların kazandığı zaten üç beş kuruş. Gençlere de diyorum ki enerji içeceği çalarak elinize hiçbir şey geçmez. Aç olsanız, gelip isteseniz; inanın veririz. Biz de akşama kadar insanlara yardım ediyoruz. Çalmasınlar, lütfen istesinler" dedi.

AYAKKABI HIRSIZLIĞI APARTMAN KAMERASINDA

Bilecik'te ize bir apartmana giren 3 çocuk, bina sakinlerinin ayakkabılarını çalıp kaçtı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. İddialara göre, Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Caddesi üzerinde gece geç saatlerde 3 çocuk, 6 katlı apartmanın kapısının açık olduğunu görüp binaya girdi.

3 çocuk binada gözlerine kestirdikleri ayakkabıları kısa sürede çaldı. Çocuklardan ikisi ayakkabıları kıyafetlerin içine saklarken, diğeri ise elinde tuttuğu ayakkabıyla merdivenden inerken görüldü.
Ayakkabılarının yerinde olmadığını gören bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay ile inceleme yapan ekipler geniş çaplı araştırma başlattı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER