Oynatma Listesi
HABERLER

Kazada hayatını kaybeden özel harekatçı, son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 4 sene boyunca görev yaptıktan sonra Diyarbakır’a çıkan tayini sebebiyle yolda olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden Özel Harekat Polisi Ferhat Özer, son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 4 senedir görev yapan Özel Harekat Polisi Ferhat Özer, tayininin Diyarbakır’a çıkması sebebiyle eşi Sümeyye Özer ile birlikte yola çıktı. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde TIR’a arkadan çarpan araçtaki Ferhat Özer hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı.

Bugün Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde Ferhat Özer için cenaze töreni düzenlendi. Ardından cenaze, Kartepe Şirinsulhiye Yeni Cami’ne getirildi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Ferhat Özer’in mesai arkadaşları, ailesi ve eşi katıldı.

 ​EŞİ ÜNİFORMASINI GİYİP, GÖZYAŞI DÖKTÜ

Ferhat Özer için bugün Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Kampüsü’nde tören düzenlendi. Törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, polisin eşi Sümeyye Özer, babası İdris Özer, annesi Asiye Özer ile yakınları ve meslektaşları katıldı. Eşinin üniformasını giyen Sümeyye Özer, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Acılı aile, cenazede gözyaşlarını tutmakta ve ayakta durmakta güçlük çekti. Evli ve 29 yaşında olan Ferhat Özer'in 2 erkek kardeşi olduğu öğrenildi.Polis memuru Ferhat Özer, Derbent Mezarlığında toprağa verildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER