Oynatma Listesi
MAGAZİN

Mahmut Tuncer 'den o fotoğrafa yorum: 27 yaşıma dönmüşüm

Teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “Teve2 Magazin Masası” na bugün, ünlü türkücü Mahmut Tuncer bağlandı. Tuncer, geçtiğimiz gün Ivana Sert'in filtresinden nasibini aldığı fotoğraf hakkında konuştu.

Birkaç gün önce ünlü modacı İvana Sert, Mahmut Tuncer ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasına koymuş ve o fotoğraf herkes tarafından çok konuşulmuştu. Ivana Sert’in uyguladığı filtre hakkında konuşan ünlü türkücü “27 yaşıma dönmüşüm, sünnet çocuklarına benzemişim” dedi.

Sahnelerdeki dekolte polemiğine de değinen Mahmut Tuncer “Herkes kendisine yakışanı giysin tabi ki. Moda olsa etek bile giyerim” dedi. Kızı Gizem'in kıyafetlerine, kliplerine karışmadığını söyleyen ünlü türkücü, "Biz onu öyle yetiştirdik. Gizem işi ne gerektiriyorsa onu yapar" ifadelerini kullandı.

Teve2 Magazin Masası” canlı yayınla hafta içi her gün Teve2’de…

KIZI BİLE TANIYAMADI
Öte yandan Mahmut Tuncer'in filtreli karesini kızı Gizem Tuncer bile tanıyamamıştı. Genç şarkıcı, o kareyi sosyal medya hesabından ‘Baba bu sen misin?’ mesajıyla yayınlamıştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER