Oynatma Listesi
HABERLER

Malatya'da 5 katlı bina çöktü

Malatya'da, depremde ağır hasar gören 5 katlı bir apartman çöktü. Ekipler, çöken binanın enkazında arama-kurtarma çalışması başlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok hasar gören illerden olan Malatya'da Mustafapaşa Mahallesi'ndeki ağır hasarlı olarak tespit edilen 5 katlı apartman bir anda çöktü.

Binanın çöktüğünü gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbarla gelen görevliler bölgede güvenlik önlemi alırken, AFAD ekipleri de enkaz altında arama-kurtarma çalışması başlattı. Enkazda kalan olup olmadığı kontrol ediliyor.

CNN Türk yayınında bölgedeki son bilgileri aktaran, DHA muhabiri Taha Ayhan, "Binanın altında iki tane kuaför bulunuyor. Burada sessiz dinleme yapılıyor. Bu caddede birçok bina yıkılmıştı. Bu bina da ağır hasarlıydı. Bir kişinin eşyalarını almak için binaya girdiği ve o esnada yıkımın gerçekleştiği yönündeki bilgiler sonrası arama kurtarma çalışma yapılıyor." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa bulunan ağır hasarlı bir binada daha çökmüş, olay sırasında yoldan geçmekte olan bir vatandaş üzerine düşen molozlar nedeniyle yaralanmıştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER