Oynatma Listesi
MAGAZİN

'MasterChef' ile ünlenen 'Şırdancı Mehmet'e THY'den altı ay bilet yok!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçakta çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan 'MasterChef Türkiye' yarışmacısı Mehmet Sur, kara listeye alındı. Havayolu şirketinin, skandal hareketi tepki çeken 'Şırdancı Mehmet'le ilgili karar dikkat çekti.

'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur, 15 Haziran günü THY'ye ait uçakla İstanbul'dan Gaziantep'e gitti. Uçuş esnasında yemek servisinin yapılmasının ardından Sur, sırada tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yedi.

TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Bu anları cep telefonu ile kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan 'MasterChef All Star' yarışmacısı, tartışmalara neden oldu.

KARA LİSTEYE ALINDI!

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından harekete geçen havayolu şirketi, yolcunun marka değerini zedelediği gerekçesiyle Mehmet Sur'u kara listeye aldı.

Mehmet Sur, altı ay boyunca THY'den bilet satın alamayacak.

'ALL STAR'DA ANA KADROYA VE YEDEKLERE GİREMEDİ

İlk olarak 'MasterChef Türkiye 2018'de yarışan Mehmet Sur, geçtiğimiz haftalarda başlayan 'MasterChef Türkiye All Star' yarışmasına da katılmıştı.

'Şırdancı Mehmet', altı gün süren mücadele sonunda ana kadroya ve yedek kadroya giremeyerek, yarışmaya devam etme hakkını kaybetmişti.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER