Oynatma Listesi
MAGAZİN

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi

Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlarda olan 'MasterChef Türkiye' yarışmasına tekrar katılıp katılmayacağı merak edilen Serhat Doğramacı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Başarılı şef, sosyal medyada paylaştığı video ile iddialara açıklık getirdi.

MasterChef 2020 finalinde Barbaros Yoloğlu'nu yenerek şampiyonluk kupasını kaldıran Serhat Doğramacı, yarışmanın ardından hamburgerci açmıştı. Yoğun bir tempoda çalışan ve şimdilerde Bodrum Yalıkavak'ta bir restoranın menüsünde imzası olan 25 yaşındaki şef, hakkında çıkan All Star haberlerine dair haftalar sonra ilk kez açıklama yaptı.

"BENİM YOLUM UZUN"

Instagram hesabından yayınladığı videoda sitemkar ifadeler kullanan MasterChef Serhat, "Benim yolum uzun" diyerek, 'All Star'a katılmayacağını açıkladı.

"AYNI ŞEYİ İKİ KERE TEKRARLAMAM"

MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim. Bazı sayfalar paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı, beni tanınmanızı sağladı. Ancak benim aynı şeyi iki kere tekrarlama gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı.

"YAPIMCI GÜLMÜŞTÜ"

Serhat Doğramacı, "Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. 'Ben bu yarışmayı kazanırım, ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum' demiştim. O da gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız' demişti. Benim kararım hiçbir zaman değişmedi. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şeflerimize de kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER