Oynatma Listesi
MAGAZİN

Melek Mosso ile Serkan Sağdıç evlendi!

Şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce yayınlanan klibinde rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı manken Serkan Sağdıç ile dünyaevine girdi. İkilinin mutlu gününden video ve fotoğraflar, sosyal medyada paylaşıldı.

Serkan SağdıçMelek Mosso'nun 'Kirpiklerin' şarkısının klibinde rol almıştı. Klipte iki sevgiliyi oynayan Mosso ve Sağdıç'ın arkadaşlığı kısa süre içinde aşka dönüşmüştü.

NİŞANDAN RENKLİ KARELER

İkili, geçtiğimiz hafta nişanlanmıştı. Ünlü şarkıcı, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurmuş ve törenden renkli kareleri paylaşmıştı.

Mosso nişanında beyaz uzun bir elbise tercih ederken, Sağdıç ise siyah takım elbise giymişti. Ünlü çift, nişanın ardından da kına gecesi yapmıştı.

SAHNEYE GELİNLİKLE ÇIKTI

İkili, geçtiğimiz akşam Mersin'de dünyaevine girdi. Mosso ile Sağdıç'ın Mersin'de evlenmesinin sebebi ise Melek Mosso'nun orada bir konseri olmasıydı.

Birbirlerine 'evet' diyen çift, ardından gelinlik ve damatlıklarıyla sahneye çıkıp dans etti. Melek Mosso ile Serkan Sağdıç'ın mutlu gününden video ve fotoğraflar, sosyal medyada paylaşıldı.

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER