Oynatma Listesi
MAGAZİN

Melis Sezen'den ilginç paylaşım! Hareketleri sebebiyle eleştiri yağmuruna tutuldu

Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Melis Sezen, Cannes Film Festivali'ne giden isimler arasına katıldı. Ünlü ismin, son olarak Cannes kombiniyle yayınladığı ilginç video sosyal medyayı ikiye böldü.

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Taro Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen gibi isimlerin olduğu 'Sadakatsiz' dizisinde Derin karakterini canlandırarak kariyerinde yükselen Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son olarak Murat Ünalmış ile birlikte 'Gülcemal' dizisinde başrol oynayan Melis Sezen, birçok ünlü isim gibi Cannes Film Festivali'ne gitti.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Son dönemde ilginç dansları ile dikkat çeken Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde özel bir üniversitenin dans etkinliğine katılmış, yaptığı şovla izleyenleri büyülemişti.

CANNES'DA BOY GÖSTERDİ!

Film festivali için Cannes'a giden ve kırmızı halıda boy gösteren ünlü isim leopar desenli elbisesiyle peş peşe pozlar verdi. Sezen'in kombiniyle paylaştığı videosu ise kısa sürede viral oldu.

MERVE BOLUĞUR'A BENZETİLDİ

Melis Sezen'in, 'Ben Cannes için hazırım. Ya sen?' notuyla paylaştığı videosuna sosyal medya kullanıcılarından: 'Ne bu hareketler?', 'Merve Boluğur'a benzediğini fark eden tek ben miyim?', 'Neden kendine bunu yapıyorsun?' gibi eleştirel yorumlar geldi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER