Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (10.01.2020)

İşte Türkiye ve dünyadaki haftanın öne çıkan gelişmeleri...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÇOK SERT TEPKİ

Erdoğan, "Bir namussuz bir alçak genç kızın yüzüne kezzap atıyor. Mahkemenin verdiği ceza 13 yıl. Bu olay kendi kızının başına gelse böyle mi değerlendirirsin?” dedi.

IRAK’TA ABD ÜSSÜNE SALDIRI

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Irak'ın Anbar vilayetindeki ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esed Hava Üssü'ne balistik füzelerle saldırı düzenledi.

İRAN’DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

Tahran'da düşen Ukrayna Havayolları'na ait Boeing 737 tipi yolcu uçağında bulunan 167 yolcu ve 9 mürettebat hayatını kaybetti.

TRUMP’TAN İRAN’A ‘BARIŞ’ MESAJI

ABD lideri Trump, canlı yayında yaptığı açıklamada İran'a 'barış için hazırız' mesajı verdi.

EKRANDA ‘KANAL İSTANBUL’ ATIŞMASI

İmamoğlu, “Kanal İstanbul depremi tetikler” dedi. Yayına bağlanan Prof. Dr. Şengör bunun doğru olmadığını söyledi. İmamoğlu, Şengör’ü yayına alan moderatöre tepki gösterdi.

AVUSTRALYA’DA 10 BİN YABANİ DEVE İTLAF EDİLECEK

Yerel yetkililer, su kaynaklarını tükettiği ve yerleşim yerlerinde büyük hasara neden olduğu gerekçesiyle develerin sayısını azaltmayı hedefliyor.

KÜÇÜK KIZIN TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞÜ

İspanya’ya bağlı Kanarya Adaları’nda küçük bir çocuk, binanın 4’üncü katında pencereden dış cepheye çıkarak duvardaki çıkıntı üzerinden balkona doğru yürüdü.

ALEYNA TİLKİ HAVALİMANINDA OLAY ÇIKARDI

Genç şarkıcı, bir yolcu ve hakaret ettiği iddia edilen bir özel güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine havalimanı polis merkezinde ifade verdi.

CENK TOSUN’UN YENİ TAKIMI CRYSTAL PALACE

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Cenk Tosun, 6 aylığına Crystal Palace'a transfer oldu.

SEKIDIKA İMZAYI ATTI

Galatasaray, Jesse Tamunobaraboye Sekidika transferini resmen açıkladı. Aslan, yıldız isimle 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER