Oynatma Listesi
HABERLER

Muhtarlık kavgası cinayetle bitmişti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Arnavutköy’de muhtarlık seçimlerinin ardından çıkan 1 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Çatışmaya ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıkarken, kavganın akraba olan iki aile üyelerinin farklı muhtar adaylarını desteklediği için çıktığı öğrenildi.

Olay, 1 Nisan Pazartesi 22.30 sıralarında Bolluca Mahallesi Battalgazi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde tekrar aday olan mevcut muhtar Ahmet Güleryüz ile akrabası olan ve bu seçimde muhtarlığı kazanan Sabri Güleryüz yolda karşılaştı. Mevcut muhtar adayı Ahmet Güleryüz seçimi kaybetmesi nedeniyle akrabası Sabri Güleryüz ile tartışmaya başladı. Büyüyerek devam eden tartışmada Sabri Güleryüz, Ahmet Güleryüz'ü bıçakladı.

Olayı öğrenen yakınları saat 01.00 sıralarında sokak ortasında tartışmaya başladı. Daha sonra sokak ortasında kavga etmeye başlayan taraflar silahlı çatışmaya girdi. Silahlı kavgada Mahmut Dizman(32) ve olay sırasında yoldan geçtiği öne sürülen Mustafa Arslan(32) silahla vuruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda yaralanan Mahmut Dizman ve Mustafa Arslan, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Arslan hayatını kaybetti. Öte yandan olayda ölen ve yaralanan kişilerin yakınları hastanenin önünde toplandı. Olayla ilgili incelemeler sürerken, şüpheli Yakup Güleryüz, Şakir Güleryüz ve Sabri Güleryüz ile birlikte kavgaya karışan R.B., K.B. M.G., Ö.G. ve T.G. E.T. gözaltına alındı.

 

YENİ GÖRÜNTÜLER DE ORTAYA ÇIKTI

Arnavutköy'de dakikalarca süren silahlı çatışma olayının bazı güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde otomobillerle bir sokağın başına gelen şüphelilerin ateş açtığı, evin içinde bulunan kişilerinde tabancayla ateş ederek karşılık verdikleri görüldü.

 7 TABANCA İNCELENİYOR

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada Cinayet Büro Amirliğinde haklarında işlem yapılan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili yaralı olan bir şüphelinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Şüphelilerle birlikte ele geçirilen ruhsatsız 7 tabancanın incelemesinin sürdüğü belirtildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER