Oynatma Listesi
MAGAZİN

Oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu!

Son olarak 'Çocuklar Duymasın' dizisinde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü bulundu. Polis yaptığı incelemede; İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusunun sağ şakağında bir mermi girişi, yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca buldu. Fettahoğlu'nun eski rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan paylaşım geldi. Ünlü oyuncunun son paylaşımına yazdığı not ise yürek yaktı.

'Kanlı Nigar', Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu'ndaki 10 Aralık Şehitler Parkı'nda ölü bulundu.

RUHSATLI TABANCA, BOŞ KOVAN VE ANTİDEPRESAN İLAÇLAR!

Olay Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. 10 Aralık Şehitler Parkı'nda bir kadın cesedi bulunduğu ihbarını alan polis, olay yerine gittiğinde tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun sırtüstü yatan cesediyle karşılaştı.Olay yerinde yapılan incelemede cesedin yanında, Seda Fettahoğlu adına bulundurma ruhsatlı tabanca, şarjörde yedi mermi ve yerde bir adet boş kovan bulundu. Seda Fettahoğlu'nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu öğrenildi.

CESEDİ BULAN ÖĞRENCİNİN İFADESİ

Parkta cesedi bulan üniversite öğrencisi F.A, polise verdiği ifadede, “Yürüyüş yaptığım esnada bir silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne yöneldiğimde başından vurulmuş sırtüstü yatan bir kadın görerek polise haber verdim" dedi.Polis incelemesinin ardından Seda Fettahoğlu'nun cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, parkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı belirtildi.

"SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN"

İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, "Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

"YAŞAMI SEV BEDENİ KORU"

44 yaşındaki oyuncunun, 24 Eylül Pazar günü Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Yaşamı sev bedeni koru" mesajını yazmadı dikkat çekti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER