Oynatma Listesi
HABERLER

Paulina Porizkova önce dans etti, sonra ağladı

Sosyal medyayı en çok kullanan ünlülerden biri olan model Paulina Porizkova, son paylaşımıyla takipçileri tarafından mesaj yağmuruna tutuldu. 37 yıl sonra ilk kez yalnız kalan ünlü model bir yandan dans etti, bir yandan da gözyaşlarını sildi. O anları sosyal medyadan paylaşan model "Evet, ben kimseye ihtiyaç duymayan güçlü bir kadınım" diye yazdı.

Instagram hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alan Paulina Porizkova'nın yayınladığı bir video olay oldu. Bir gününü takipçileriyle paylaşan Porizkova, yıllar sonra ilk kez evde tek başına kaldığını açıkladı.

56 yaşındaki Çek modelin yayınladığı videonun ilk dakikalarında, Paulina Porizkova'nın evinin bahçesinde hareketli bir müzik eşliğinde dans ettiği görüldü. Daha sonra mutfağa geçen Porizkova, biriken bulaşıklarını yıkadı.

O esnada klasik müzik dinleyen eski model, ardından gözyaşlarına boğuldu. Paylaşımında yalnızlığın nimetlerini anlatan Çek model bir yandan da zorluklarından söz etti.

"Evet, ben kimseye ihtiyaç duymayan güçlü bir kadınım" diyen Paulina Porizkova, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü: Bu ilk kez gerçekten yalnız kaldığım an... Bazen yalnızlık güçlendiricidir. Kendi seçtiklerimi yapmakta özgürüm... Ama sonraki günlerde yalnızım. Yalnız kalan birisi de gözünde gözlükleri varken bir yandan da ağlamak konusunda iyi olabilir.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER