Oynatma Listesi
HABERLER

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Muhammed Mustafa Koca son yolculuğuna uğurlandı

Pençe- Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca, P. Uzm. Çvş. Ömür Ertuğrul Sarı ve P. Uzm. Çvş. Murat Yıldırım şehit oldu. Operasyon bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-Kilit Harekatı'ndan acı haber geldi.

MSB'den bu sabah yapılan ilk açıklamada, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucunda 3 askerin yaralandığı belirtildi. Yaralı askerlerin hızla hastaneye sevk edildiği belirtilen açıklamanın ardından acı haberler üstü üste geldi. 

Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca’nın şehit olduğu haberi, Konya’nın Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi'nde yaşayan babası Bayram ve annesi Yasemin Koca'ya askeri yetkililer tarafından verildi. Koca çifti acı haberle gözyaşlarına boğulurken, eve ve bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. Yakınları ve komşuları, taziye için şehit evine gelmeye başladı.

1’i kız, 3 kardeşten biri olan Şehit Muhammed Mustafa Koca'nın ailesiyle en son 3 gün önce görüştüğü ve Kurban Bayramı tatiline geleceğini söylediği belirtildi. 1 yıllık nişanlı olan şehit Koca'nın yıl sonuna doğru da düğün yapmayı planladığı ifade edildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın cenazesinin, bugün mahallede toprağa verilmesi bekleniyor. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER