Oynatma Listesi
HABERLER

Polisin nasihati ile gündem olmuştu! Motosikletli gence büyük şok

Samsun'da polisin nasihati ile gündem olan genç motosikleti Muhammet Fatih Ukde hayatının şokunu yaşadı.

Samsun'da yaşayan ve geçen temmuz ayında hız yaparak canını tehlikeye atması sonucunda bir trafik polisi tarafından babacan tavırla uyarılarak gündem olan Muhammet Fatih Ukde'nin ekmek teknesi olan motosikleti çalındı.

İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi üzerinde İstiklal Caddesi ile 100. Yıl Bulvarı'nın kesiştiği noktada bir market önünden çalınan motosikletini arayan genç, o motosikleti ile kuryelik yaptığını, sosyal medyaya videolar çektiğini ifade etti.

"2 SENEMİ ÇALDILAR"

Çevrede bulduğu güvenlik kamera görüntülerini izleyen Fatih Ukde, "Motosikletim marketin önünden çalındı. Tam da kameranın önünden çalındı. Ama kamera çalışmıyormuş. Ben başıma gelmeyeceğini düşünüyordum ama benim de başıma geldi. Sosyal medyaya videolar çekiyorum. Başıma geleceğini hiç düşünmüyordum. Çalındığı zaman ilk gün 10 kişi aradık. Farklı farklı mahallelerde aradık. Bulamadık ve şu anda kamera kayıtları inceleniyor. Bu benim keyfi motosikletim değildi. O motosiklet benim çalışma motosikletimdi. En kötüsü de o. O benim çalışarak aldığım ve çalışmaya devam ettiğim motosikletti. Motosikletim çalındı ama ben ona 2 sene emek vermiştim. Aslında benim yıllarımı da çaldılar. Gençliğimin en güzel yıllarından 2 senem çalındı. Geçmişte trafik polisi ile yaşadığım olaydan sonra daha küçük bir motosiklet aldım. Hem ceza yememek için hem de tehlikeli olduğu için daha küçük bir motosiklet tercih ettim. Daha sonrasında o da çalındı ve bir şeyim kalmadı" dedi.

Motosiklet sürücüsüne nasihat eden polis: Biz de trafik kazalarındaki kayıplarda üzülüyoruz

Motosiklet tutkunu genç, ekmek teknesi olan motosikletini her yerde arıyor.

İçişleri'nden Türkiye'yi duygulandıran polis için sürpriz! Bakan Yerlikaya paylaştı
GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER