Oynatma Listesi
HABERLER

'Şampiyonlar Ligi' masası karıştı! 'Dilan Polat yüzünden bu haldeyiz'

Eylül Öztürk, eski dostu Dilan Polat'a ateş püskürdü. Öztürk, "Dilan Polat'ın güzellemesine tahammülüm yok. Ne güzellemesi istiyorsunuz benden." ifadelerini kullandı.

Fenomen Dilan Polat'ın "Şampiyonlar ligi masası" diye paylaştığı fotoğraftaki sosyal medya fenomenleri hakkında da soruşturma açılmış ve mal varlıklarına da tedbir konulmuştu.

O isimlerden biri olan Eylül Öztürk, eski dostu Dilan Polat'a deyim yerindeyse ateş püskürdü.
Öztürk, "Onun yüzünden bu haldeyiz, affetmiyorum" dedi. Fenomen Selin Ciğerci'de, "çalışanlarımın maaşlarını ödeyemiyorum" diye sitem etti.

Açtı ağzını yumdu gözünü... Hedefinde Dilan Polat vardı. Eylül Öztürk, 'Şampiyonlar Ligi' masasında beraber oturduğu Dilan Polat'a demediğini bırakmadı.

"DİLAN POLAT GÜZELLEMESİNE TAHAMMÜLÜM YOK"

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlerin de mal varlıklarına el konulmuş soruşturma başlatılmıştı, onlardan birisi de Eylül Öztürk'tü. Eylül Öztürk, "Dilan Polat'ın güzellemesine tahammülüm yok. Ne güzellemesi istiyorsunuz benden. Ben mi böyle elleri öpüp başıma koydum da kaç tane şirketimin olduğu ortaya çıktı. Ben başkasının görgüsüzlüğünü, çekmek zorunda mıydım ben. Hiçbir zaman Dilan Polat güzellemesi duyamayacaksınız." dedi.

DİLAN POLAT'A 'GÖRGÜSÜZ' DEDİ

Dilan Polat'ı görgüsüzlükle suçlayan Eylül Öztürk, onun yüzünden güzellik sektörünün bittiğini söyledi. "Eğer bir güzellik merkezi denilince akla sen geliyorsan, düzgün davranmak zorundasın. Yapmazsan sonucu işte bu." ifadelerini kullandı.

SELİN CİĞERCİ İSYAN ETTİ

Malvarlığına tedbir getirilen bir diğer isim de Selin Ciğerci... Ciğerci isyan etti, "Çalışanlarımın maaşını ödeyemiyorum." dedi. Selin Ciğerci, soruşturmanın bir an önce sonuçlanmasını istedi. Ciğerci, "Ben para aklamayı değil, ben para kazanmayı biliyorum." dedi. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER