Oynatma Listesi
HABERLER

Seçil Erzan'dan Ata Demirer'e telefon! Dikkat çeken 15 Ocak tarihi

Fon dolandırıcılığının baş aktörü Seçil Erzan'ın 6 aylık telefon dökümleri incelenmeye devam ediyor. O kayıtlara göre konuştuğu kişiler sadece iş insanları ve futbolcular değildi. Dikkat çeken bir isimle iki kez görüştü. O kişi ünlü oyuncu Ata Demirer...

Seçil Erzan'ın telefon kayıtlarında futbolculardan sonra Ata Demirer de çıktı. Erzan'ın kırık telefonu açıldı, incelemeler başladı. Kimlerle mesajlaşıp konuştuğu tek tek deşifre oluyor. Ayrıca 6 aylık HTS kayıtları da...

Seçil Erzan'ın HTS kayıtlarındaki numaraların kimlere ait olduğu ortaya çıktı. Bir numara var ki çok dikkat çekici. İşte o numara Ata Demirer'e ait... İkili ilk konuşmalarını 15 Ocak'ta yapıyor.

ÜNLÜ OYUNCU SEÇİL ERZAN'IN RADARINA MI GİRDİ?

Ünlü oyuncuyu arayan Seçil Erzan'dı. Görüşme sadece 1 saniye sürdü. Bir gün sonra saat 12.59'da bu kez Ata Demirer, Seçil Erzan'ı aradı. İkili tam 131 saniye telefonda konuştu. Ne konuştular, orası şimdilik soru işareti. Ancak ikisinin de Bozcaada'da evi bulunuyor. Oradan mı tanışıyorlar, yoksa Ata Demirer de futbolcular gibi Seçil Erzan'ın radarına mı girmişti?

SEÇİL ERZAN, FULYA TERİM İLE 25 DEFA TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞ

Milyon dolarlık vurgunun baş aktörünün Fatih Terim'in eşi Fulya Terim ile 25 defa telefonda konuştuğu ve en çok görüştüğü kişilerden biri olduğu da ortaya çıktı. Kızları Merve Terim Çetin ile de yazışmaları dosyaya eklendi.

MERVE TERİM ÇETİN BABASININ HESAP BİLGİLERİNİ ERZAN'DAN İSTEDİ

Mesajlarda Merve Terim Çetin 500 bin dolar göndermek için babasının hesap bilgilerini Erzan'dan istiyor. (Kaynak: Kanal D Haber - Haber: Ertan Büyükahısha, Kameraman: Hakan Kahraman)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER