Oynatma Listesi
HABERLER

Son dakika! Botoks faciasında yeni görüntüler ortaya çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde ruhsatsız bir güzellik merkezinde botoks yaptıran Kübra Boyraz isimli 38 yaşındaki kadın botoks sonrası fenalaşarak götürüldüğü evinden kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tıbbi mümessil olduğu öğrenilen genç kadının ölümü sonrasında başlatılan soruşturmada aralarında botoksu yapan pratisyen hekiminde bulunduğu 5 çalışan gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay, 19 Eylül’de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahalesi’nde bulunan bir rezidans dairedeki ruhsatsız güzellik merkezinde yaşandı. Bir ilaç şirketinde mümessillik yapan 38 yaşındaki Kübra Boyraz, botoks yaptırmak için kaçak kaçak olarak çalıştırılan güzellik merkezine gitti. Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Boyraz botoks işlemi yapıldıktan sonra fenalık geçirdi. Fenalığı kısmen atlatan atlatan Boyraz güzellik merkezinde çalışan bir kadın tarafından ailesinin yanına götürülüp bırakıldı. Ailesinin sorması üzerine “düştü” denilen Kübra Boyraz, kötüleşince ailesi tarafından hastaneye kaldırdı. Ancak 38 yaşındaki kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Yaşanan ölüm olayı sonrası durumu polise bildiren ailesinin şikayeti üzerine polis çalışma başlattı. Emniyet birimleri, Kübra Boyraz’ın olay günü bir kadın tarafından evine götürülüp bırakıldığını öğrenince güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.. Yapılan incelemede Boyrazın güzellik merkezinde çalışan Kadriye A. isimli bir kadın tarafından evine bırakıldığı belirlenince kimliği tespit edilen kadın adresine yapılan baskınla gözaltına alındı.

Polis, ifadesini aldığı Kadriye A. nın verdiği bilgiler ve yaptığı araştırmalarda Kübra Boyraz’ın gittiği güzellik merkezini belirledi. Kaçak olduğu belirlenen güzellik merkezinde botoks işlemi yapan pratisyen hekim Öner Ö. ve 3 şüpheli daha yapılan baskınla gözaltına alındı.

Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerin birbirlerini suçladıkları öğrenilirken, İfadeleri alınan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Polisin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.

GENÇ KADININ EVE GETİRİLDİĞİ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Kübra Boyraz'ın evine getirildiği anlar yaşadığı binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde; binanın önüne gelen bir kişi, bir süre çevreyi gözetledikten sonra içinde Kübra Boyraz'ın bulunduğu otomobili çağırıyor. Gelen araçtan içinden 3 güzellik merkezi çalışanın yardımı ile Boyraz iniyor. Boyraz ve güzellik merkezi çalışanı Kadriye A. ile evine gidiyor. İkinci güvenlik kamerası görüntülerinde ise Kübra Boyraz evinden içeri girerken Kadriye A.'nın baba Ekrem Solmazgül ile konuştuğu görülüyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER