Oynatma Listesi
MAGAZİN

Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! 'Yine ölmedim'

Daha önce üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, son dönemde sağlığıyla gündeme geliyor. 19 Şubat "yoğun bakıma alındığı" paylaşımı ile sevenlerini korkutan 'Turbo' lakaplı sporcudan yeni haber var.

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, 1 Ocak'ta başlayan All Star'ın geçtiğimiz ay gerçekleşen acil durum konseyinde, Turabi Çamkıran'ın yarışmadan ayrıldığını duyurmuştu.

"GELEN HABER MAALESEF İYİ DEĞİL"

Turabi, Survivor’da kısa sürede büyük iz bıraktı. Oyuna çıkarken sakatlığı oldu. Beş gün boyunca doktoruyla görüştü. Sonunda gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmadaki geleceğiyle ilgili kararını verdi. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi.

"AĞIR ENFEKSİYON KAPMIŞIM"

36 yaşındaki sporcu, Instagram hesabından sedye üzerinden tetkik yapılırken çekilen bir fotoğrafını yayınlamış ve "Kırık, çıkık için geldik yoğun bakıma alındık! Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş" açıklamasını yapmıştı.

"BİR SURVİVOR BİTTİ, SIRA DİĞERİNDE"

Sevenlerini üzen Çamkıran, "Her zaman 'İnşallah Rabbim reality TV show'da ölmeyi nasip eder bana' diyordum. Az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bir Survivor'dan çıktık, şimdi diğerine. Bakalım bundan çıkabilecek miyiz? Doktor 'Survivor'da incinmişsin' dedi. İnşallah 2-3 haftaya düzeltecekler" mesajını yazmıştı.

KILIÇLI, KALKANLI ROL' MESAJI!

Survivor'da kazandığı bir oyun sonrası yaptığı sevinç gösterisini de paylaşan Turabi, "Ölmez sağ kalırsam kesinlikle dönem işlerinde oynamalıyım. Şöyle kılıçlı, kalkanlı bir rol olsa iyi olmaz mıydı?" mesajıyla yapımcılara seslenmeyi de ihmal etmemişti.

"TABURCU OLDUM"

Son durumu merak konusu olan sporcu, sosyal medyada yayınladığı video ile adıdnan söz ettirmeyi başardı.

Bazılarınıza kötü bir haberim var. Ben iyiyim. Yine ölmedim. Sonunda taburcu oldum.

"TÜM KITALARDA ŞAMPİYON OLACAĞIM"

İddiasını ortaya koymaktan da geri kalmayan Survivor Turabi, "Ölmez sağ kalırsam eğer tüm kıtalarda şampiyon olacağım inşallah. Allah, reality TV show'da yarışırken ölmeyi nasip eder bana inşallah. Çok amin" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER