Oynatma Listesi
HABERLER

Tefeciler Seçil Erzan'ı böyle tehdit etti! Evinden alıp boş araziye götürdüler ve video çektiler

Fon vurgunu skandalına imza atan banka şube müdürü Seçil Erzan ifadesinde tehdit edildiğini söylemişti. Kanal D Haber Erzan'ın tehdit edildiği anlara ulaştı. Görüntülerde yüzü gözü şişmiş olan Erzan tefeciler tarafından araçla boş bir araziye götürülüyor ve tefeciler söylediklerini Erzan'a tekrarlatıp kayda alıyor.

Seçil Erzan'ı evinden aldılar boş bir araziye götürdüler. Tehditle video çektiler. Erzan "Merhaba Süleyman Amca. Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Senden çok rica ediyorum. Onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma" dedi. Seçil Erzan'ın senetle ve faizle para aldığı isimler tarafından tehdit edildiği görüntülere Kanal D ulaştı. Muci diye bahsettiği kişi iddianamede adı geçen İranlı Hakkani, Erzan'ın üniversiteden arkadaşının eşi.

HAKKANİ DE SİSTEMİN İÇİNDEYDİ

Hakkani de fon sisteminde Erzan'a para veriyordu. Zaten Seçil Erzan da ifadesinde bunu söyledi. Erzan ifadesinde "kendisine aldığım paranın çok daha üzerinde ödeme yaptım" dedi. Ancak iddiaya göre Hakkani Seçil Erzan'dan daha fazla para istedi. Erzan ödeyemem deyince "Ne yap ne et para bul" dedi. O da çareyi Tefeci Süleyman Arslan'da buldu. 10 milyon lira aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER